Lid worden?

Samen staan we sterk. En de verschillende overheidsinstanties die voor ons van belang zijn, hebben met onze vereniging één - goed ingevoerde - gesprekspartner. Prettig voor ons en ook voor hun.

Dat zijn de voordelen van een bewonersvereniging in een notendop. En dat geldt bij ons, woonarken, nog meer dan elders. Want veel dingen zitten bij ons anders in elkaar. Om te beginnen drijven we. En is onze direct omgeving in handen van veel verschillende instanties: Rijnland, de Haarlemmermeer, Amsterdam en het recreatieschap Spaarnwoude. Dat maakt het complex. Dan is het fijn als je terecht kunt bij je bewonersvereniging.

Ben je nog geen lid en wil je lid worden? Download het inschrijfformulier, vul het in en stuur het op. De vereniging is er blij mee!

Contributies kunnen worden overgemaakt op bankrekeningnummer NL 88 SNSB 0705 8063 67 van Bewonersvereniging Zijkanaal F Halfweg onder vermelding van je naam , 'contributie' en het jaar dat het betreft.

In 2022 bedraagt het lidmaatschap €12,50. Door de hogere kosten (bank, webhosting, lidmaatschappen en donaties) van onze vereniging is het lidmaatschap voor 2023 verhoogd naar € 20,00.